Бесплатна регистрација
Заборавена лозинка

Внесете ја вашата регистрирана e-mail адреса за да ви пратиме нова лозинка.

Регистрација
Регистрација
Најави се
Изберете го вашиот сервер:
SERVER 1
SERVER 2
Стани шампион денес!
Дали сакаш зимски спортови, а особено ски скокови? Тогаш Ski Jump Mania 3 е игра за тебе. Подобрата верзија од успешниот претходник сигурно ќе ве вовлече. Искуси го животот на професионален ски скокач и изгради успешна кариера. Па што чекаш? Регистрирај се веднаш и почни да победуваш во Светскиот Куп!
 • Натпреварувања против играчи од ширум светот
 • Контролирај го скокачот при полетувањето, летот и приземјувањето
 • Скокање на нормални, големи и летачки скокалници во познати одморалишта
 • Кариера модел со приказна
Скокнете за победа!
Напредувај низ нивоа, подобри ги твоите особини, купи квалитетна опрема и постави нови рекорди на скокалниците! Можеш ли да го погодиш времето на полетување, да останеш во перфектна летачка позиција и потоа да се приземјиш со убав телемарк? Докажи
 • Различни мини-игри кои ќе го тестираат вашето знаење и вештини.
 • РПГ елементи
 • Клубовите и клупските натпреварувања против вистински играчи
 • Светски Куп
Генерални правила од Ski Jump Mania 3
 • Овие правиле се задолжителни за сите играчи на оваа игра
 • игнорирање на правилата не е оправдано
 • Администраторите на играта имаат за право да одлучат за тоа дали некој ги крши правилата или не
 • за методот и ефективноста на казните поради кршење на правилата ги одредуваат администраторите
 • Најстрога казна за кршење на правилата е забрана на корисничкиот профил со забрана на IP адресата на корисникот
 • сите ситуации, кои не се потполно покриени со овие правила ќе бидат поединечно санкционирани од администраторите
 • во случај на било која двосмисленост или недоследност во содржина или толкување на различните јазични верзии на овие правила, одлучувачка и важечка верзија се смета верзијата на словачки јазик

 • Правила на играта
  Забрането е:
 • да донирате од вашиот профил на друг корисник во играта
 • да се најавите во нечиј туѓ профил или дури и да се проба
 • да ја дадете вашата лозинка на друг корисник и така да му се овозможи него/неа да влезе во вашиот профил
 • за пренос-трансфер на финансиите во играта на било кој начин со намера да се обезбеди предност за корисникот, извршени од страна на еден или повеќе корисници
 • да мамите на било кој начин за да добиете лозинка на друг корисник или да се обидете да ја расипете играта на другите играчи на било кој начин
 • користење на грешки или мани во играта и нејзините правила
 • пребарување на страни, формирање и дистрибуирање на апликации, кои ги автоматизираат некои делови на играта, а во случај да не се одобрени од страна на авторот на играта
 • да се обидете да добиете информација, која не е изразително прикажана на страните, или да праќате податоци на било кој сличен начин
 • да се обидете да го украдете или да го саботирате властништвото на PowerPlay Manager LTD или да поттикнувате некого да го направи тоа
 • на било кој начин да промовирате или рекламирате други "online" игри (тоа е можно само со исклучок и по договор со support@skijumpmania.com)
 • да објавите спам по пошта - со праќање непожелни барања (како што е рекламирање)
 • да објавите заканувачки, навредливи или понижувачки пораки или текстови на страниците на играта или по пошта
 • да навреди, заканува или посрамоти друг корисник на играта на страниците на играта или по пошта
 • да објавувате пораки на страниците на играта или по пошта кои ги кршат законот или рекламираат злосторства
 • да поттикне други корисници да прават работи кои се во спротивност со правилата на играта
 • да користи вулгарно или на друг начин навредливо име на скокачот
 • да ставите текст, слики или други елементи во содржини во играта без дозвола на сопственикот на авторските права
 • да ставите текст, слики или други елементи во содржини во играта со која може да ги повредите другите корисници
 • Да промовираш друг веб сајт или производ на било кој начин без дозвола на администраторот на играта
 • да измамуваш на било каков начин со намера за добивање тим соиграчи, вклучувајки поттикнување луѓе да формираат профил без намера да играат само за да се добие тим соиграч
 • да ја злоопутребуваат можноста да пријават несоодветни објави во чатот
 • да зборат за политика или религија во чатот
 • да објават било каква рекламирање во чатот
 • да користат Големи Букви во чатот
 • да спамираат во чатот